Attack on Titan Musim 4 Bahagian 3 Spoiler, Kebocoran, Tarikh Tayangan, Jalan Cerita & Banyak Lagi untuk Dibaca

Attack on Titan Musim 4 Bahagian 3 Spoiler, Kebocoran, Tarikh Tayangan, Jalan Cerita & Banyak Lagi untuk Dibaca
, produktienssyariah.com

Salah satu anime terbaik yang pernah dibuat ialah Attack on Titan. Anda tidak boleh tidak berada di tepi tempat duduk anda kerana naratifnya direka dengan baik. Hajime Isayama, pengarang Jepun di sebalik persembahan itu, dianggap secara meluas sebagai ahli seni. Pertama, telah dilaporkan bahawa musim 4 Bahagian 2 akan menjadi episod terakhir, tetapi kemudiannya, ia telah didedahkan ia akan menjadi yang pertama daripada banyak lagi yang akan datang.
Tidak lama selepas final kedua disiarkan, pemberitahuan rasmi telah dibuat pada akaun Twitter rasmi, menunjukkan bahawa anime blockbuster mempunyai satu pusingan terakhir. Attack on Titan Musim 4: Musim Akhir Bahagian 3 ada di sini, dengan semua maklumat yang anda perlukan.

Pada tarikh apakah musim ketiga dan terakhir Attack on Titan akan dikeluarkan?
Musim Akhir Bahagian 3 masih belum mendapat tarikh keluaran rasmi. Dijangkakan secara meluas bahawa set episod terakhir akan dikeluarkan pada awal tahun 2023, namun tarikh siaran yang tepat masih belum ditetapkan. Ia berlangsung dari Disember 2020 hingga Mac 2021, dengan separuh kedua musim terakhir bermula pada Januari 2022 dan berakhir pada April 2022. Hasilnya, kami menjangkakan larian terakhir akan dikeluarkan pada awal 2023.
Masih tiada maklumat tentang berapa episod dalam Bahagian 3. Bahagian 1 mempunyai 16 episod; Bahagian 2 mempunyai dua belas episod; dan bahagian terakhir, yang dijangka mengandungi sekurang-kurangnya lapan, kemungkinan akan mempunyai lebih sedikit episod.

Attack on Titan Musim 4: Pelakon dan Watak: Siaran Musim Ketiga dan Akhir
Yugi Kaji (galih bahasa Jepun) dan Bryce Papenbrook (galih bahasa Inggeris) akan mengulangi watak mereka. Nama Eren Jaeger
Mikasa Ackerman akan disuarakan oleh Yui Ishikawa (alih suara Jepun) dan Trina Nishimura (alih suara bahasa Inggeris).
Untuk alih suara bahasa Inggeris dan Jepun, Armin Arlert akan dilakonkan oleh Josh Grelle dan Marina Inoue, masing-masing
Reiner Bruan akan dilakonkan oleh Robert McCollum dalam versi Inggeris dan Yoshimasa Hosoya dalam alih suara Jepun.
Kedua-dua Jason Liebrecht dan Takehito Koyasu akan memegang watak Zeke Jaeger dalam versi yang digelar (masing-masing dalam bahasa Inggeris dan Jepun).

Dalam Attack on Titan: Final Season Part 3, apakah yang boleh kita harapkan daripada cerita itu?
Pertelingkahan yang berpanjangan antara Paradis dan Marley akhirnya akan berakhir pada musim terakhir. Untuk pertemuan terakhir ini, Eren Jaeger dan rakan-rakannya berhadapan dengan Mikasa dan seluruh Kor. Tidak jelas sama ada Floch masih hidup. Kematiannya belum disahkan, oleh itu kita mungkin melihat lebih ramai lagi pada musim akan datang bersama Zeke, yang masih terperangkap di dalam lokasi dia ditembak jatuh oleh Gabi.
Akhir sekali, kami ingin menyatakan bahawa beberapa watak kegemaran anda akan mati, jadi bawa tisu.
Anda juga boleh membaca sembilan bab seterusnya manga jika anda tidak sabar-sabar.


Jenifer Carter

Saya sangat menyukai Animes jadi saya menulis tentangnya kerana ia adalah minat saya & saya dari California Belajar tahun terakhir saya dalam Kejuruteraan Permainan.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.