Demo Street Fighter 6 Boleh Dimainkan di Acara Ekspo Jepun Bulan Depan

Demo Street Fighter 6 Boleh Dimainkan di Acara Ekspo Jepun Bulan Depan
, ♪produktienssyariah.com♪

Salah satu kejutan yang Capcom perkenalkan suatu ketika dahulu iaitu Street Fighter 6 kini bersedia untuk membuatkan peminat siri permainan pertarungan lagenda semakin ingin tahu apakah perkara baharu yang akan dipersembahkan dalam siri terbaru daripada Street Fighter. Sebabnya, Capcom menunjukkan gameplay demo permainan Street Fighter terbaru sedia untuk dipamerkan dalam masa terdekat.

Demo Permainan akan Mengikuti

Melalui tweet akaun rasmi pembangun, mereka mengatakan bahawa demo gae ini akan hadir di Ekspo Jepun yang akan diadakan di Paris dari 14 hingga 17 Julai. Kemudian, pemain yang berpeluang menghadiri Ekspo Jepun boleh mencuba permainan dengan watak terhad, antaranya ialah Ryu, Chun-Li, Luke, dan Jaime.

Untuk makluman tambahan, Japan Expo sendiri merupakan acara tahunan yang menyajikan pelbagai budaya Jepun, di mana permainan video merupakan salah satu acara yang dimuatkan dalam acara tersebut.

Capcom Masih Belum Memberi Butiran Lanjut Selain daripada Demo Street Fighter 6

Capcom Masih Tidak Memberi Butiran Lanjut Selain daripada Demo

Setakat ini, Capcom tidak memberikan butiran lanjut mengenai Street Fighter 6. Namun, dengan keluaran permainan dalam masa terdekat, mungkin pemain dapat mengetahui sedikit tentang mekanik permainan Street Fighter 6, sebelum ini. mencuba versi penuh yang berkemungkinan hadir pada 2023. masa hadapan.

Selain itu, Capcom juga mungkin akan mengumumkan sesuatu yang baharu berkenaan Street Fighter 6 pada kejohanan permainan pertarungan terbesar di dunia iaitu EVO 2022 yang akan diadakan pada Ogos tahun ini. Sudah pasti pemain yang merupakan peminat francais Street Fighter akan menantikan satu lagi kejutan yang akan diberikan oleh Capcom menerusi Street Fighter 6 dalam beberapa bulan akan datang.


Baca berita berkaitan terkini Pejuang Jalanan dan maklumat menarik lain dari saya Aldhir. Untuk sebarang kerjasama lanjut, Hubungi saya di [email protected]

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.