Emilia Mernes mengejutkan Duki dengan hadiah $1,000 yang mahal di tengah-tengah khabar angin krisis

Duki menunjukkan dalam ceritanya hadiah yang Emilia Mernes berikan kepadanya

Sejak mereka memutihkan percintaan merekaEmilia Mernes dan Duki Mereka tidak henti-henti mempamerkan gerak geri kasih sayang yang mereka ada antara satu sama lain. Dalam beberapa jam terakhir kita dapat melihat bagaimana penyanyi itu bersama teman lelakinya semasa sambutan ulang tahunnya yang ke-26.

Selain video yang dikongsi peminatnya di rangkaian sosial, Duki sendiri merakamkan detik berbeza yang dialaminya tempoh hari. Dalam salah satu rakaman yang disiarkan di akaun Instagram rasminya mendedahkan detik di mana teman wanitanya mengejutkannya dengan hadiah eksklusif.

“Baiklah, saya pergi ke bilik saya dan saya mempunyai hadiah kecil yang paling berharga,” Ulas Duki merakam kotak yang berada di dalam biliknya. Oleh itu, penyanyi itu membuka hadiah dengan kamera merakam segala-galanya dan menunjukkan bahawa teman wanitanya telah memberikannya pakaian yang sangat eksklusif.

Ianya mengenai jaket bulu jenama Moncler berwarna ungu bernilai $1060 dolar. Melihat hadiah daripada Emilia Mernes, Duki tidak dapat menahan emosinya: “Tidak, anda salah meniupnya, bodoh.” Sambil ketawa, teman wanitanya membetulkannya serta-merta: “Tidak, betapa terencatnya?” Dia, yang masih terkejut dengan isyarat itu, menegaskan: “Awak terbalik, saya sayang awak.”

Emilia Mernes mengejutkan Duki dengan hadiah $1,000 yang mahal, di tengah-tengah khabar angin tentang krisis (Foto: Rodrigo Varela/Getty Images)

Minggu lalu, komen di rangkaian sosial tentang kemungkinan perpisahan antara Duki dan Emilia Mernes menambah lembaran baharu. Ia berlaku selepas penyanyi itu dilihat menari dengan seorang lagi lelaki muda di pesta Bresh yang terkenal. Video acara itu cepat tular di Twitter dan menjadikan kedua-dua protagonis sebagai trend. Topik itu berkembang begitu banyak di Twitter sehingga artis itu sangat menyeberang pengikut yang memberi kata-kata ini: “Jangan berfikir lebih, ia benar-benar memberi kesan kepada kita.”

Video yang membuka kontroversi bertajuk cerita Instagram dengan soalan ‘Siapakah Emilia semalam di Bresh di Madrid?’ Imej menunjukkan bagaimana Mernes menari membelakangi seorang lelaki muda yang akan menjadi sebahagian daripada pasukan kerjanya. Duki segera cuba menjelaskan keadaan: “Atau mungkin Emilia keluar dengan pasukan Sonynya, yang mana Paco (budak yang kita lihat di sana) adalah sebahagian daripadanya. Demi cinta Tuhan berhenti memasuki hubungan kami, dengan Emilia saya hidup setiap hari, 24 jam sehari, dan anda tidak tahu. Saya minta awak jangan komen lagi”.

Menghadapi tindak balas keras “pembenci”, dengan gambar dan ejekan, penyanyi itu memutuskan untuk memperluaskan lagi dan memberitahu bagaimana komen negatif ini mempengaruhi dia dan wanita muda: “Saya tidak menyatakan pendapat hanya kerana saya tidak mahu memberi bahan kepada perkara itu, tetapi Emilia adalah wanita yang paling mengambil berat tentang saya, menghormati, menyayangi dan menemani saya. Apakah yang dimaksudkan dengan mempersoalkan tindakan orang lain, mengandaikan dan mengada-adakan perkara yang bukan. Perkara yang paling teruk ialah mereka tidak nampak betapa ia memberi kesan kepada kita, betapa ia mengganggu. Media berita, orang di luar sana bercakap fikiran mereka, hidup dan biarkan hidup.

Seolah-olah ini tidak mencukupi, Duki menunjukkan dalam cerita Instagramnya bagaimana dia menutup malam itu. Di dalamnya anda boleh melihat pasangan itu berkongsi teksi dengan frasa: “Saya menjumpai coklat di dalam teksi.” Sejurus selepas itu, pemuda itu memberikan ciuman lembut di kepala penyanyi itu sambil mereka terus berpelukan.

TERUSKAN MEMBACA:

Ketagihan tersembunyi, pergaduhan dengan Michael Landon dan peletakan jawatannya: pengalaman pahit pelakon yang memainkan watak Caroline Ingalls

Euforia Lali Espósito dengan peserta dari La Voz Argentina: “Kami berkahwin pada bulan Mac!”

Jessica Alves pergi makan di London, Emily Ratajkowski memakai rupa tertentu di New York: selebriti dalam satu klik

Nicole Neumann dan Fabián Cubero menggalakkan Allegra dalam penampilan sulungnya sebagai pelakon: mengapa mereka tidak menyeberang

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.