[FINAL] Spoiler untuk Overlord Musim 4, Pratonton, Jalan Cerita Dikeluarkan Dalam Talian

[FINAL] Spoiler untuk Overlord Musim 4, Pratonton, Jalan Cerita Dikeluarkan Dalam Talian
, produktienssyariah.com

Overlord Musim 4 akan diterbitkan tidak lama lagi, menurut Madhouse! Ini semua yang anda perlu tahu tentang tarikh keluaran Overlord Musim 4, studio, tempat menontonnya, treler dan banyak lagi! Sudah lama kami tidak mendengar khabar daripada pencipta. Kami tidak sabar menunggu Overlord kembali, terutamanya dengan projek anime dan filem baharu dalam usaha!

Apakah plot Musim 4 Overlord?
Musim 4 akan mengadaptasi jilid novel ke-10, yang So-Bin, artis Overlord, menanti-nantikan dan menikmatinya. Konflik antara Kerajaan Sorcerous Nazarick yang baru diiktiraf oleh Ainz Ooal Gown dan Empayar Baharuth yang tidak setia kemungkinan besar akan ditunjukkan dalam Musim 4 Overlord. Musim 4 Overlord dijadualkan memberi tumpuan kepada empayar Ainz Ooal Gown yang semakin merosot ketika dia cuba menangani kekurangan sumber di tanahnya. Albedo akan menyatakan perasaannya terhadap Ainz jika anime itu mengekalkan setia kepada bahan sumber. Selepas terlupa untuk melihat permainan dalam talian terkenal Yggdrasil, Ainz Ooal Gown, yang pernah dikenali sebagai Momonga, ditukar menjadi ahli sihir rangka yang berkuasa di Overlord. Anime itu kemudiannya beralih ke alam fantasi Yggdrasil, di mana watak bukan pemain (NPC) mula merasakan emosi dan Ainz memulakan usaha untuk menakluk planet baharu.

Tarikh keluaran untuk Musim 4 Overlord telah ditetapkan.
Musim 4 Overlord akan ditayangkan pada 5 Julai 2022. Program khas strim langsung anime Overlord Musim 4 telah mendedahkan pengesahan tarikh pelancaran anime. Ia juga telah mendedahkan bahawa ahli pelakon anime, termasuk Satoshi Hino sebagai Ainz Ooal Gown dan Yumi Hara sebagai Albedo, akan kembali.

Di manakah saya boleh melihat Musim 4 Overlord?
Funimation dan Crunchyroll telah pun menyiarkan ketiga-tiga musim Overlord. Overlord Seasons satu hingga tiga telah disiarkan dalam alih bahasa Inggeris di Funimation, manakala Overlord Seasons dua dan tiga telah distrim dalam sari kata Inggeris di Crunchyroll semasa ia disiarkan di Jepun. Crunchyroll sebahagian besarnya dijangka menyiarkan Overlord Musim 4 dengan sarikata Inggeris sebaik sahaja ia ditayangkan pada Julai 2022, berdasarkan kenyataan oleh Funimation dan Crunchyroll. Overlord Musim 4 akan disiarkan di AT-X, Tokyo MX, MBS, TV Aichi dan BS 11 di Jepun.

Overlord Musim 4 sedang diterbitkan oleh studio mana?
Musim 4 Overlord sedang diterbitkan oleh Madhouse. Madhouse ialah studio animasi yang terkenal dan berjaya yang telah mencipta banyak siri anime sepanjang sejarahnya. Ia diasaskan pada 17 Oktober 1972. Card Captor Sakura: Clear Card, A Place Beyond the Universe, No Game No Life, One Punch Man Musim 1 dan Hunter x Hunter 2011 adalah beberapa siri anime mereka yang paling terkenal.
Madhouse juga bertanggungjawab untuk tiga musim pertama Overlord. Anime ini diarahkan oleh Itou Nayuki (No Guns No Life, Baki the Grappler, Kanon), manakala siri ini digubah oleh Yukie Sugawara (Kino’s Journey: The Beautiful Word, No Guns No Life, Visual Prison).
Reka bentuk watak sedang diusahakan oleh Tasaki Satoshi (No Game No Life Zero, Ace of Diamond, Hunter x Hunter: Phantom Rouge). Dari segi lakonan suara, pelakon asal akan mengulangi watak mereka untuk menghidupkan watak yang disayangi.

Duet OxT akan memainkan Hollow Hunger sebagai lagu pembukaan Overlord Musim 4, manakala Mayu Maeshima akan mempersembahkan No Man’s Dawn sebagai lagu penutup. Berdasarkan karya asal Maruyama Kugane dengan nama yang sama, Overlord mempunyai ilustrasi oleh So-Bin. Memandangkan Overlord Musim 4 membuat kemunculan yang menakjubkan pada Julai 2022, temui Sorcerer King, Ainz Ool Gown!


Jenifer Carter

Saya sangat menyukai Animes jadi saya menulis tentangnya kerana ia adalah minat saya & saya dari California Belajar tahun terakhir saya dalam Game Enggineering.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.