Mengapa Jossmery Toledo dikeluarkan dari pesawat? Ini adalah penjelasan syarikat penerbangan itu

Latam membawa Jossmery Toledo turun dari pesawat dan menerangkan sebabnya. (Foto: Komposisi)

Selepas Jossmery Toledo menuduh LATAM kerana telah melanggar hak mereka Apabila dia dibawa turun dari pesawat kerana tidak mahu memakai jaket, syarikat penerbangan itu memutuskan untuk bertindak balas melalui satu kenyataan. Melalui dokumen itu, syarikat menerangkan apa yang berlaku.

Jenama itu menegaskan bahawa Jossmery tidak mematuhi peraturan keselamatan, itulah sebabnya mereka membawanya keluar dari penerbangan. Wanita muda itu berada di Chiclayo dan dalam perjalanan ke Lima untuk bersatu semula dengan keluarganya.

“Kami terpaksa dipaksa turun dari penerbangan LA2279, yang beroperasi di laluan Chiclayo – Lima, penumpang Jossmery Toledo yang duduk di pintu keluar kecemasan dan berulang kali enggan mematuhi peraturan keselamatan yang terpakai untuk baris tersebut”, menunjukkan dokumen, di mana ia diserlahkan: “Kami berusaha untuk penerbangan yang selamat.”

Syarikat penerbangan itu menjelaskan bahawa penumpang yang terletak di pintu keluar kecemasan mesti mematuhi semua protokol, yang – syarikat memberi jaminan – Jossmery enggan menerima.

“Kami sentiasa berusaha untuk menawarkan penerbangan selamat, sebab itu kami sentiasa menyampaikan semua peraturan dan langkah yang mesti diambil semasa penerbangan itu. Penumpang yang duduk di pintu keluar kecemasan, seperti yang berlaku di setiap negara di dunia, perlu memenuhi keperluan tertentu dan mematuhi peraturan aeronautik untuk mengelakkan sebarang kontingensi yang mungkin timbul,” jelas kenyataan itu.

Harus diingat bahawa Toledo berkata bahawa dia dikeluarkan dari pesawat kerana dia tidak memakai jaketnya. Dia menunjukkan bahawa dia akan meletakkannya di atas kakinya, fakta yang tidak mahu diterima oleh kakitangan LATAM. Dia juga menunjukkan bahawa pramugari itu mempunyai sikap angkuh terhadapnya.

Namun, perkara yang paling tidak menyenangkan ialah dia terpaksa turun dari penerbangan di tengah-tengah cacian dan jeritan penumpang lain.

“Saya akan memberitahu anda tentang pengalaman buruk saya dengan Latam. Selain daripada mereka telah menangguhkan kami kira-kira 5 jam, kerana penerbangan saya bertolak pada tengah hari, mereka telah membawa saya keluar dari penerbangan. Saya berada di kerusi kecemasan bersama beberapa rakan membawa saya pulang dari Chiclayo ke Lima”, Toledo menunjukkan dalam rangkaian sosialnya.

Wanita muda itu menjelaskan bahawa dia tidak mahu memakai jaket itu, sebab itu dia menghalang pesawat itu berlepas.

“Saya mempunyai beg di kaki saya, pramugari datang dan memberitahu saya untuk memakai beg itu. Saya menjelaskan bahawa ia berada di kaki saya dan saya memakainya apabila ia berlepas. Semasa dia memberitahu saya tidak, untuk memakainya saya meletakkannya di belakang saya, tetapi dia meminta saya untuk memakainya dengan segala-galanya dan lengan baju,” katanya.

“Saya tidak tahu perjanjian apa yang mereka ada. Dia pergi mengadu kepada anak kapal, polis datang dan mereka membuat skandal untuk saya turun seolah-olah saya anak manja. Saya tidak memahami perkhidmatan itu, saya sangat kecewa kerana bagi saya, ia adalah satu penyalahgunaan”Kata model itu, yang akhirnya terlepas penerbangan.

Jossmery Toledo mengecam penderaan dalam syarikat penerbangan Peru. (Video: Instagram)

TERUSKAN MEMBACA:

Jossmery Toledo dan pemain bola sepak Piero Hincapié menjauhkan diri: “Skandal itu menjejaskan kami”

Jossmery Toledo telah dibawa turun dari pesawat dalam penerbangan dari Chiclayo dan mengecam penderaan oleh syarikat penerbangan itu

Néstor Villanueva menandatangani petisyen perceraian dan mengecam Flor Polo kerana keganasan psikologi

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.