Platense dan Sarmiento menghidupkan pertarungan dengan kepala mereka ditetapkan pada purata

The Squid and the Green berusaha untuk meningkatkan purata mereka untuk mengekalkan objektif kekal (@fotobairesarg)

Platensesalah satu pasukan tanpa kalah dalam Liga Bola Sepak Profesional (LPF), adalah tempatan untuk Sarmiento dari Junin, dengan purata dapat dilihat, dalam salah satu perlawanan yang sepadan dengan tarikh kelima. Perlawanan dijalankan di stadium Vincent Lopez, dengan timbang tara daripada Silvio Truco dan penghantaran Sukan TNT.

Proses yang sekata dilihat pada minit pertama dan kedua-duanya memberi amaran dengan ketibaan pertama mereka dan Green yang mendapat satu tandukan daripada Jonathan Torres dan Sotong membalas dengan pukulan alexis sabella yang mengawal Sebastian Meza.

The sotongyang diperkukuh dengan beberapa nama penting seperti Mauro Zaratemenambah lapan mata dan merupakan salah seorang penghibur peraduan, manakala Hijau (6 unit) mempunyai akaun belum selesai untuk ditambah sebagai pelawat selepas dua kekalahan dalam keadaan itu.

Perlawanan dimainkan dengan kalkulator di tangan, kerana kedua-duanya berjuang untuk kekal dalam kategori tertinggi, dengan purata yang sama (1.125), hasil daripada 63 mata daripada 56 perlawanan dimainkan.

Formasi

Platense: Mark Ledesma; Juan Pablo Pignani, Gastón Suso, dan Haibrany Ruiz Díaz dan Juan Infante; Iván Gómez, Carlos Villalba dan Juan Infante; Alexis Sabella dan Mauro Zarate; Schor dan Rodrigo Contreras. DT: Omar DeFelippe.

Sarmiento: Sebastian Meza; Gonzalo Bettini, Gastón Sauro, Federico Rasmussen dan Franco Quinteros; Lucas Castro, Emiliano Méndez dan Yair Arismendi; Julián Brea, Jonatan Torres dan Lisandro López. DT: Israel Damonte.

pengadil: Silvio Trucco.

Stadium: Platense.

TV: Sukan TNT.

JAWATAN

Dengan maklumat dari Telam

TERUSKAN MEMBACA

De la Cruz pergi kerana gangguan terhadap Lanús dan mencetuskan penggera di River Plate untuk Copa Libertadores

Hantaran fenomenal tanpa melihat, pelepasan isyarat dan pusingan maut: Gol River yang tidak dapat dilepaskan

Kisah rahsia bagaimana River kekal bersama Aliendro, pemain yang paling dipertikaikan di pasaran Argentina

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.