Sebastián Villa menerima kebenaran daripada Keadilan dan akan dapat pergi ke Brazil untuk bermain dengan Boca dalam Copa Libertadores

Sebastián Villa, yang disiasat oleh keadilan untuk penderaan seksual, akan dapat pergi ke Brazil untuk bermain perlawanan Copa Libertadores menentang Corinthians (Télam)

Sebastián Villa menerima kebenaran daripada mahkamah jaminan untuk meninggalkan negara itu, di tengah-tengah penyiasatan penderaan seksual bekas pasangannya. Dengan cara ini, pemain bola sepak Boca Juniors itu akan dapat bermain pada perlawanan Selasa depan, 28 Julai, menentang Corinthians di Brazil, untuk perlawanan pertama pusingan 16 Copa Libertadores.

Begitu juga, warga Colombia berusia 26 tahun itu meminta Hakim, melalui sepucuk surat, penangguhan kenyataan penyiasatan yang perlu diberikannya pada Jumaat ini dalam rangka kes yang mana dia dituduh melakukan jenayah penderaan seksual dengan akses duniawi pada Tamara Doldan.

Pembentangan itu mengandungi tandatangan peguamnya, Martín Apolo. Manakala peguam yang mewakili mangsa, Roberto Castillo, akan menyampaikan taklimat untuk menentang. Sebaik sahaja dokumen itu dimuat naik ke sistem, pihak pendakwalah yang memutuskan sama ada untuk menerima permintaan peguam sayap Colombia itu.

seperti yang diberitahu Infobae, Villa telah dipanggil oleh pendakwa raya Vanesa González untuk menyiasat pada hari Jumaat, jam 10:30 di bangunan Pejabat Pendakwa Raya. Walaupun fakta bahawa peguamnya telah mengatakan bahawa pemain bola sepak itu ingin memberi keterangan, permintaan penangguhan ini tiba. Oleh kerana medium ini dapat belajar, permintaan penangguhan mempunyai kaitan dengan komitmen bola sepak Villa yang disebutkan di atas.

Ia adalah bahawa Boca akan bermain Jumaat ini menentang Unión de Santa Fe di La Bombonera, untuk tarikh kelima Liga Profesional, dan pemain Colombia itu akan tertumpu. Sekiranya pihak pendakwa yang mengendalikan kes menerima permintaan ini, kenyataan itu harus diluluskan minggu depan.

Sudah tentu, mereka perlu mengambil kira bahawa Xeneize akan pergi ke San Pagblo pada hari Isnin untuk bermain pertarungan menentang Corinthians pada keesokan harinya bagi perlawanan pertama pusingan 16 Copa Libertadores, jadi pengisytiharan akan ditinggalkan pada hari Rabu atau Khamis. minggu hadapan.

Artikel dalam pembangunan….

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.