Spoiler Bocor untuk One Piece Episod 1023 Dalam Talian

Tumpuan One Piece episod 1022 adalah pada pelbagai aspek naratif yang berbeza sekaligus. Semasa Robin sedang dalam perjalanan untuk membantu Sanji, Chopper bertungkus-lumus untuk membangunkan penawar bagi virus Ice Oni. Keadaan orang ramai semakin teruk, walaupun pada hakikatnya dia sangat hampir untuk menyelesaikannya. Dalam episod seterusnya One Piece 1023, kita hanya boleh berharap bahawa dia akan menemui ubat itu. Di Tempat Lain Ketika melawan tentera Kaido, Bos Hyogoro memberikan segalanya dan memberikan segalanya. Episod yang akan datang, yang malang, akan menjadi episod pengisi. Dengan watak khusus ini, naratif tidak akan berkembang lebih jauh. Walau bagaimanapun, jika anda masih berminat untuk mengesahkan butiran pengeluarannya, maka anda dialu-alukan untuk terus membaca panduan kami.

Bilakah episod seterusnya “One Piece” akan tersedia untuk ditonton dalam talian, dan pukul berapa ia akan disiarkan?
Pada 26 Jun 2022, pada pukul sepuluh pagi, Japan Standard Time (JST), episod baharu One Piece akan tersedia dalam talian. Sebaliknya, disebabkan perbezaan dalam zon waktu, tempat tertentu tidak akan dapat melihat episod tersebut sehingga 25 Jun 2022. Ia akan tersedia kepada orang ramai pada 9:00 PM EST (6:00 PM PT). Anda boleh melihatnya dalam talian dengan pergi ke Crunchyroll atau Funimation. Kedua-dua laman web tersebut menyediakannya. Setiap kaedah pengedaran ini merangkumi semua episod siri anime yang sedang berjalan di perpustakaan mereka sendiri.

Adakah mungkin untuk menonton episod ke-1023 “One Piece” secara percuma dalam talian?
Jawapan kepada soalan itu akan berubah bergantung pada sama ada anda melihatnya di Crunchyroll atau Funimation. Jika anda menggunakan kaedah terdahulu, maka malangnya anda tidak akan dapat melihatnya secara percuma. Jika, sebaliknya, anda menggunakan yang kedua, maka anda akan berpeluang menonton One Piece secara percuma sebagai sebahagian daripada langganan percubaan.

Selepas tempoh percubaan percuma telah berlalu, anda sudah tentu dikehendaki membuat pembayaran untuk mengekalkan langganan anda. Ini mengakhiri semua yang saya ingin katakan tentang episod One Piece terbaru. Ia adalah episod pengisi, oleh itu ada kemungkinan bahawa tidak ramai orang mungkin mendapati ia menarik. Sebaliknya, jika anda ingin menyegarkan ingatan anda tentang sejarah Oden, maka anda harus menonton One Piece episod 1023.


Jenifer Carter

Saya sangat menyukai Animes jadi saya menulis tentangnya kerana ia adalah minat saya & saya dari California Belajar tahun terakhir saya dalam Kejuruteraan Permainan.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.